Najbolji Pick-up Vozila Za Šlep

Pikap kamioni dominiraju na takmičenju popularnosti u SAD zbog svoje svestranosti. Za razliku od drugih oblika karoserije, kamioni se mogu koristiti za vožnju van puta, odvesti celu porodicu na putovanje, obavljanje svakodnevnih aktivnosti i, naravno, vuču i/ili vuču ozbiljnog tereta.

Uprkos promenama, kapacitet vuče je i dalje jedan od najvažnijih aspekata kamioneta za mnoge kupce. Kamioni pune veličine, kao što su Ford F-150, Chevrolet Silverado 1500 i Ram 1500 su najbolji od najboljih kada je u pitanju vuča. Najbolje ocenjena opcija na ovoj listi može da vuče oko 6 tona. To je više nego dovoljno za vuču čamca srednje veličine.

Kompaktne opcije, kao što su Chevrolet Colorado, Jeep Gladiator i Ford Ranger, i dalje su dosta sposobne. Kada je pravilno opremljen, najrobusniji kompaktni kamion na ovoj listi može da vuče do 3.5 tone.

 Za kupce sa malim automobilom i prikolicom, kompaktni pikapi nude obilje mogućnosti.

U ovom članku smo rangirali kamione sa najboljim maksimalnim kapacitetom vuče po opadajućem redosledu. Čitajte dalje da biste videli koji kamioni blistaju kada je vuča u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *