Kamera na Zrenjaninski put – Broča ka gradu – Roda

Kamera na Zrenjaninski put – Broča ka gradu – Roda

Kamera​ na Zrenjaninskom putu Borča ka gradu Roda

U skladu s našim ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga vozačima, implementirali smo naprednu kameru na Zrenjaninskom putu, konkretno na deonici koja vodi od Broča ka gradu, blizu Rode.

 

Navedena kamera predstavlja inovativni alat koji će vam pružiti sveobuhvatan pregled gustine saobraćaja na ovom putu. Pružanjem tačnih informacija o trenutnom stanju u saobraćaju, želimo vam olakšati donošenje informisanih odluka o vašem putovanju. Bez obzira da li idete na posao ili putujete na odmor, naša kamera će vam omogućiti da izbegnete gužve i planirate svoje vreme efikasnije.

UŽIVO PENOS

Nesreća na Zrenjaninskom Putu

Ukoliko se nalazite na Zrenjaninskom putu – Borča ka gradu ili bilo gde u blizini Rode i zadesi vas ne zgodna situacija mi imamo rešenje. Pozovite nas i mi stižemo u rekordnom vremenskom roku do vas.

Uz našu šlep službu, imate dodatnu sigurnost u slučaju bilo kakvih problema na putu. Bilo da vam je potrebna pomoć zbog kvara na vozilu, defekta gume ili jednostavno zbog nepredviđenih okolnosti, mi smo tu da vam pružimo profesionalnu i brzu pomoć.

kamera zrenjaninski put krnjacka ka borci - bitolj

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.