Kamera na Zrenjaninskom putu – Krnjača ka Borči – Bitolj

Kamera na Zrenjaninskom putu – Krnjača ka Borči – Bitolj

Kamera​ na Zrenjaninskom putu Krnjača ka Borči Bitolj

U cilju praćenja stanja u saobraćajaju, postavljena je nova kamera na Zrenjaninskom putu, tačnije na deonici koja vodi od Krnjače ka Borči, blizu naselja Bitolj. Ova kamera predstavlja još jedan alat u koja vam može pomoći da proverite gusti saobraćaja na ovom putu. Takodje može vam poslužiti za borbu protiv nepravilnosti u saobraćaju i pruža dodatnu sigurnost svim učesnicima na putu.

UŽIVO PENOS

Kamera​ na Zrenjaninski putu Krnjača ka gradu - Bitolj

Takodje ukoliko se krećete iz pravca grada i prolazite kroz borču za Krnjaču postavljena je kamera i za taj smer.

 

Nadamo se da će vam priloženi prenos uživo pomoći da napravite ili prilagodite vaš pravac kretanja kako bi sačuvali vaše dragoceno vreme.

UŽIVO PENOS

Nesreća na Zrenjaninskom Putu

Ukoliko se nalazite na Zrenjaninskom putu – Krnjača ka Borči ili bilo gde u blizini Bitolja i zadesi vas ne zgodna situacija mi imamo rešenje. Pozovite nas i mi stižemo u rekordnom vremenskom roku do vas.

Uz našu šlep službu, imate dodatnu sigurnost u slučaju bilo kakvih problema na putu. Bilo da vam je potrebna pomoć zbog kvara na vozilu, defekta gume ili jednostavno zbog nepredviđenih okolnosti, mi smo tu da vam pružimo profesionalnu i brzu pomoć.

kamera zrenjaninski put krnjacka ka borci - bitolj

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.