ŠLEP HAVARISANOG VOZILA

Kada se suočite s havarijom na putu, postaje očigledno koliko je važno prepustiti šlep havarisanog vozila profesionalcima. Iz tog razloga, tim stručnjaka iz Šlep Služba Borča je tu da vam pruži pouzdanu i proverenu uslugu šlepanja koja će bezbedno prevesti vaše havarisano vozilo do najbližeg servisa ili prema vašem odabiru.

 

S obzirom na to da je šlepanje havarisanog vozila složen zadatak, angažovanje iskusnih stručnjaka je neophodno. Naš tim poseduje obučene profesionalce sa bogatim iskustvom koji su specijalizovani za upravljanje ovakvim situacijama.

USLUGA

Šlep Havarisanog Vozila

Naša reputacija se temelji na pružanju usluga visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Naš stručni tim, s bogatim iskustvom, je uvek tu da vam pomogne u svakoj situaciji. Bez obzira da li je vaša prikolica pokvarena, imate problema s točkovima ili jednostavno želite preneti prikolicu na drugu lokaciju, pružamo vam efikasna i pouzdana rešenja.

 

Naša cenovna politika je konkurentna i pristupačna. Verujemo da pružanje visokokvalitetnih usluga ne mora biti finansijski nedostupno. Stoga smo prilagodili naše cene kako bismo bili dostupni svim našim klijentima.

slep havarasinog vozila
Godine Iskustva
0 +
Odšlepanih Kamiona
0 +
Naših Vozila
0
Do Vas
0 min
slep havarasinog vozila u borci

USLUGA

Šlep Havarisanog Vozila

Šlepanje havarisanog vozila postaje neophodno u hitnim situacijama kada je vozilo potpuno oštećeno. U tim trenucima, spasilačka služba i pomoć na putu su od suštinskog značaja. Kada vozilo pretrpi toliko oštećenja da nije moguće popraviti ga ili ekonomski isplativo, jedina opcija je šlepanje vozila do auto otpada.

 

Takođe, ukoliko imate vozilo koje je dugo parkirano na dvorištu ili parkingu, a više nema nameru da ga koristite, šlepanje havarisanog vozila je neophodno. Ovakva napuštena vozila takođe treba ukloniti s puta kako bi se sprečilo dalje propadanje i negativan uticaj na okolinu. Naša šlep služba će efikasno obaviti zadatak sklanjanja vozila sa datog mesta, obezbeđujući sigurnost i čistoću okoline.

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.