POMOĆ NA PUTU

Pomoć na putu je od suštinske važnosti kako za naše članove tako i za članove stranih auto-klubova sa kojima uspešno sarađujemo. Uvek možete računati na našu Šlep Službu Borča koja je spremna da vam pruži efikasnu pomoć u svakom trenutku.

USLUGA

Pomoć na Putu Putu

Naša Šlep Služba Borča je aktivana non-stop, 24 sata dnevno, iza broja 066 208 800 ili za pozive iz inostranstva +381 66 208 800. U njemu dežura veliki broj stručnjaka i mobilnih ekipa koji su posvećeni tome da vam obezbede neophodnu podršku na putu. Kada nas pozovete, preuzimamo organizaciju i pružiti vam pomoći na putu ili uslugu šlepanja vozila, omogućavajući vam da iskoristite sve mogućnosti našeg kamiona bez rizika da budete prevareni ili oštećeni.

 

Naša pomoć po odličnim cenama važi kako u Srbiji tako i u kontinentalnom delu Evrope, u skladu sa zakonima i međunarodnim ugovorima. Naši vozači u pružaju podršku svakog dana tokom cele godine, bez obzira na vreme ili uslove na putu.

Godine Iskustva
0 +
Odšlepanih Kamiona
0 +
Naših Vozila
0
Do Vas
0 min
pomoc na putu

USLUGA

Pomoć Na Putu Na koji način? Šta? Na koji način? Šta?

Pomoć na putu, koja uključuje različite vidove tehničke podrške kako biste što pre nastavili svoje putovanje. Kada nas kontaktirate, možete očekivati sledeću vrstu pomoći:

USLUGA

Pomoć Na Putu u Beogradu Beogradu

Kada vam se desi neprijatnost sa vozilom u Beogradu, možete računati na Šlep Službu Borča da vam pruži pomoć na putu. Naša usluga pokriva celokupno područje Beograda, i zavisno od vaše lokacije, stići ćemo do vas u roku od 15 do 90 minuta.

Naša šlep služba nudi širok spektar pomoći na putu u Beogradu, a jedna od najčešćih usluga je šlepovanje vozila do majstora ili bilo koje druge lokacije koju nam odredite. Pored toga, vršimo manje popravke na licu mesta, pružamo uslugu punjenja ili zamene akumulatora, kao i otvaranje vozila ukoliko su ključevi ostali unutra.

 

Ako se desi problem koji ne može biti rešen na licu mesta, bez brige, preuzimamo šlepovanje vašeg vozila do vašeg odabranog majstora ili bilo koje druge adrese koju želite.

 

Naša pomoć na putu je dostupna za sve vrste vozila, bilo da je u pitanju motor ili kombi. Ukoliko vam je potrebna pomoć na putu za vaš motocikl ili kombi, samo nas pozovite. Ako problem nije rešiv na licu mesta, obavićemo šlepovanje vašeg motora ili kombija do željene destinacije.

 

Vaše zadovoljstvo i bezbednost su nam prioritet, zato se možete osloniti na našu Šlep Službu Borča kada god vam je potrebna pouzdana pomoć na putu u Beogradu. Naša stručna ekipa će brzo i efikasno reagovati kako biste što pre nastavili sa vašim planovima.

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.