TRANSPORT ČAMACA

Doplovite do našeg ekskluzivnog sveta specijalizovane usluge šlepa i transporta čamaca do marine ili hangara. Sa nama, vaša nautička ljubav dobija bez premca tretman.
 
Transport čamaca zahteva posebnu pažnju, a mi smo stručnjaci u tom domenu. Naša specijalizovana vozila i prikolice su savršeno prilagođene za tu svrhu – dovoljno dugačke i široke kako bi vaš čamac ostao potpuno zaštićen i sigurno smešten.

USLUGA

Transport Čamaca Čamaca

Ističemo se od standardnih usluga šlepa jer prepoznajemo jedinstvenost svakog čamca – njegovu veličinu i težinu. Kada angažujete naše usluge, možete biti uvereni da će vaš čamac stići na odredište ne samo sigurno, već i s vrhunskim stilom.
 
Naša profesionalna šlep i transport čamaca pridaje ogroman značaj pramcu i koritu vašeg plovila. S poštovanjem prema vašem vlasništvu, primenjujemo paletu zaštitnih mera kako bi vaš čamac bio potpuno bezbedan tokom transporta. Naša usluga je neuporedivog kvaliteta, a naš tim vrhunskih profesionalaca posvećen je izvršenju posla sa najvećom pažnjom.
 
Naš spektar usluga obuhvata transport različitih tipova plovila, uključujući: [navesti neka od plovila koja transportujemo]. Bez obzira na vaše potrebe i tip čamca, mi smo tu da vam pružimo prilagođeno rešenje i prenesemo vašu nautičku ljubav sa apsolutnom preciznošću i bezbednošću.
TRANSPORT ČAMACA​
Godine Iskustva
0 +
Odšlepanih Automobila
0 +
Naših Vozila
0
Do Vas
0 min
TRANSPORT CAMACA​ do Dunava u Borci

USLUGA

Transport Čamaca Čamaca

Ne zavisno o veličini ili tipu vašeg čamca, mi smo tu da vam pružimo najpouzdaniju i najefikasniju uslugu. Naš specijalizovani tim stručnjaka pažljivo će natovariti i osigurati vaš čamac kako bi se osigurao bezbedan prevoz.


Spremni smo vam pružiti sve informacije i besplatnu procenu, samo nas kontaktirajte danas i rezervišite svoj šlep za čamce u Borči. Naša posvećena ekipa će se pobrinuti da vaš čamac stigne na željenu lokaciju sigurno i u tačno dogovoreno vreme.


Nudimo ekskluzivne usluge šlepa čamaca duž svih obala u Beogradu, a posebno se izdvajamo po našem timu iz Borče koji je uvek dostupan za brzu i efikasnu intervenciju. Vaš čamac zaslužuje najbolju pažnju i tretman, stoga nas kontaktirajte i prepustite nam da ga prevezemo sa stilom i bezbrižnošću. Vaša nautička avantura počinje s nama!

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.