Kamere Na Graničnim Prelazima

Kamere Na Graničnim Prelazima

Pogledajte kamere na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci, Gradina, Preševo. Ulaz i izlaz iz Srbije. Ukoliko su velike gužve proverite i alternativne granične prelaze. Za Mađarsku u sezoni možete koristiti i Granični prelaz Bački Vinogradi. Ka Makedoniji Prohor Pčinjski.

AMMS Kamere Na Graničnim Prelazima - Šlep Služba

Svesni smo da putovanja mogu biti nepredvidiva i da se često dešavaju neplanirani incidenti, poput kvara vozila ili saobraćajnih gužvi. Zato smo uvek spremni da vam priteknemo u pomoć kad god to zatrebate. Naš tim stručnjaka je opremljen najsavremenijom opremom i vozilima kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu.

Horgoš E-75 Ulaz u Srbiju Iz Mađarske

UŽIVO PENOS

Horgoš E-75 Izlaz iz Srbije ka Mađarskoj

UŽIVO PENOS

Batrovci E-70 Ulaz u Srbiju Iz Hrvatske

UŽIVO PENOS

Batrovci E-70 Izlaz iz Srbije ka Hrvatskoj

UŽIVO PENOS

Gradina E-80 Ulaz u Srbiju Iz Bugarske

UŽIVO PENOS

Gradina E-80 Izlaz iz Srbije ka Bugarskoj

UŽIVO PENOS

Preševo E-75 Ulaz u Srbiju Iz Severne Makedonije

UŽIVO PENOS

Preševo E-80 Izlaz iz Srbije ka Severnoj Makedoniji

UŽIVO PENOS

Šlep Služba Na Graničnim Prelazima

Ukoliko se nalazite na nekom od graničnih prelaza i potrebna vam je pomoć mi imamo rešenje. Pozovite nas i mi stižemo u rekordnom vremenskom roku do vas.

Uz našu šlep službu, imate dodatnu sigurnost u slučaju bilo kakvih problema na putu. Bilo da vam je potrebna pomoć zbog kvara na vozilu, defekta gume ili jednostavno zbog nepredviđenih okolnosti, mi smo tu da vam pružimo profesionalnu i brzu pomoć.

kamera zrenjaninski put krnjacka ka borci - bitolj

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.