O NAMA

O NAMA

Šlep Služba Borča Borča

Za Vas smo mi najbolja opcija, ukoliko Vam zatreba efikasno šlepanje vozila na teritoriji  Borče, mi smo u stanju da reagujemo maksimalno brzo, bez obzira na prirodne okolnosti, stižemo do Vas za manje od 10minuta bez obzira u kom delu naselja da se nalazite. Šlepamo sve vrste vozila, od automobila, bagera, kombija, kamiona, traktora, čamca, tereta, viljuškara i svih sličnih vozila. 

Naše cene su izuzetno pristupačne naš odnos cena i kvaliteta usluga je na potpuno drugom nivou u odnosu na konkurente. Odlična usluga koja pružamo je plod našeg dugogodišnjeg iskustva u svetu automobilizma ne samo u šlepanju već i dobro poznavanje mehanike vozila.  

šlep_služba_borča_mapa

POZOVITE NAS

Najbolji i najbrži način da se dogovorim je putem telefonskog poziva. Jedan poziv sve rešava.

ZA 10 MINUTA SIŽEMO DO VAS

Bilo gde da se nalazite na teritoriji Borče stižemo do vas za maksimalno kratak period.

UTOVAR VOZILA

Kada stignemo na lokaciju vršimo utovar vozila na najbezbedniji način i šlepamo ga na željenu lokaciju

auto_kvar_šlep

POMOĆ NA PUTU

Pomoć Na Putu

U slučaju nesreće ili neočekivanog kvara na vozilu možete nas kontaktirati kako bismo vam asistirali u rešavanju prroblena i prevezli oštećeno/pokvareno vozilo do najbližeg automehaničara ili kuće.

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.