Sve Kamera na Zrenjaninskom putu

Sve Kamera na Zrenjaninskom putu

U cilju praćenja stanja u saobraćajaju, postavljena je nova kamera na Zrenjaninskom putu, tačnije na deonici koja vodi od Krnjače ka Borči, blizu naselja Bitolj. Ova kamera predstavlja još jedan alat u koja vam može pomoći da proverite gusti saobraćaja na ovom putu. Takodje može vam poslužiti za borbu protiv nepravilnosti u saobraćaju i pruža dodatnu sigurnost svim učesnicima na putu.

Kamera​ na Zrenjaninskom putu Krnjača ka Borči Bitolj

UŽIVO PENOS

Kamera​ na Zrenjaninski putu Krnjača ka gradu - Bitolj

Takodje ukoliko se krećete iz pravca grada i prolazite kroz borču za Krnjaču postavljena je kamera i za taj smer.

 

Nadamo se da će vam priloženi prenos uživo pomoći da napravite ili prilagodite vaš pravac kretanja kako bi sačuvali vaše dragoceno vreme.

UŽIVO PENOS

Kamera​ na Zrenjaninski putu Krnjača

Ukoliko se nalazite na Zrenjaninskom putu u Krnjači imamo kameru postavljenu u Krnjači na idealnom mestu za posmatranje guzve u oba pravca.

UŽIVO PENOS

Kamera​ na Zrenjaninski putu Borča

Ukoliko se nalazite na Zrenjaninskom putu u Krnjači imamo kameru postavljenu u Krnjači na idealnom mestu za posmatranje guzve u oba pravca.

UŽIVO PENOS

Nesreća na Zrenjaninskom Putu

Doživeli nezgodu na Zrenjaninskom Putu? Ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo! Naša služba za šlepanje pruža pouzdane i efikasne usluge šlepanja motora, automobila, kombija i havarisanih vozila na Zrenjaninskom Putu i šire.


Kada se nezgoda dogodi, stres i panika mogu biti preplavljujući. Važno je da imate pouzdanu i iskusnu ekipu koja će brzo stići na mesto događaja i obezbediti sigurno i profesionalno šlepanje vašeg vozila. Naša ekipa je obučena da se nosi sa različitim vrstama havarija i pruža bezbedan prevoz vozila do odabranog servisa ili auto-kuće.

Uz nas, vaše vozilo će biti u sigurnim rukama. Naša flota vozila za šlepanje je opremljena najnovijom opremom i alatima koji nam omogućavaju da efikasno reagujemo na različite situacije. Bez obzira da li je vaše vozilo neupotrebljivo, blokirano ili se jednostavno ne može pokrenuti, naša ekipa će pronaći rešenje i osigurati da se vozilo preveze na odgovarajuće mesto.


Naša usluga nije samo šlepanje. Takođe vam možemo pružiti pomoć na putu, kao što je promena gume, dopuna goriva ili osnovni popravci. Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatnu pomoć i olakšamo vam situaciju u kojoj se nalazite.

Uz nas, nećete morati da brinete o logistici ili o tome kako prevesti svoje vozilo nakon nezgode. Naša služba ima dugogodišnje iskustvo i brojne zadovoljne klijente koji su nam ukazali poverenje u teškim trenucima. Naša posvećenost kvalitetu i brzoj reakciji čini nas pouzdanim partnerom u hitnim situacijama.


Nesreća na Zrenjaninskom Putu može biti stresna, ali sa našim šlep uslugama možete biti sigurni da ćemo se pobrinuti za vas i vaše vozilo. Kontaktirajte nas odmah kako bismo vam pružili pomoć koja vam je potrebna i vratili vas na put što je pre moguće.

Vaše poverenje je naša obaveza, a vaša sigurnost je naš prioritet.

kamera zrenjaninski put krnjacka ka borci - bitolj

ČLANCI

Blog - Novosti

KONTAKT

Kontaktirajte Nas

Šlep Služba Borča – zakaži termin za šlep vozila ili transport tereta. Kontaktirajte nas odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.